10.4.2013

Huhtikuun tapahtumia

Leppoisaa Vappua! 
Ystävä toi söpön valkoisen pajusydänkranssin. Sen paikka on parvekkeen seinällä. Vappu tulee Fresita - mansikkakuoharin, herkkumunkkien, lohen ja tuoreiden parsakaalien ryydittämänä.

Tuoretta parsaa hollandes-kastikkeella


Ja tilkkanen kuoharia väliin...

Kevät myöhässä, joten hiirenkorvia ja mustarastaita odotellessa välityönä villasukkia. Menneinä vuosina pihan city-mustarastaat ovat jo tähän aikaan soitelleet huiluansa.  Lämpimämpiä ilmoja odottelee kesähattu ja poncot ja huivit...

Lämpimät villasukat jollekin ystäväpiirin nuorelle urokselle näin kesän korvalla: ELI pää kylmänä ja jalat lämpimänä (potentiaalisia sukkapoikia: Kalle, Niko, Jarkko tai Ari...)Eripari-sukat
(Tein siskolleni "varjosukat" viime vuonna. Hän työskenteli lasten parissa, jolloin lapset  olivat huomauttaneet hänelle "Sulta on unohtunu eriparia sukat jalakaan".) 

Kuka saa neuleen ja langat kieputettua ympäri pöytää ja pöydän jalkoja ? Se on Papu-kissa, joka taitaa tämän ansiokkaan taidon.


Veljenpojan  Dahyan  7-vuotissyntäreille värkätty Angry-birds hahmoja ja omatekoinen kortti.  Toki 4-vuotias Jai- veli sai myös oman Angry-hahmon, ettei mene riitelyksi.
Kortissa muutama seitsenvuotiaalle sopiva tehtävä.Ei kommentteja: