27.12.2014

Joulun jälkeistä elämää

Oikea Joulukorttifani

Ihanaa saada oikeita joulukortteja. Pidän niistä hyvin paljon. Ne kertovat ajan kuvaa ja "tarinoivat" niiden lähettäjistä. Ja ne, joiden kanssa ei olla päivittäin tekemisissä tai muutenkaan jatkuvassa yhteydessä, elävät kuitenkin muistoissa.  Jokainen joulutervehdys tuo tuulahduksen jostakin aikaisemmasta elämän vaiheesta. Säilytän vuosikymmenien vanhoja kortteja ja jonain vuonna olen askarrellut niitä uusiokäyttöön.Tänä vuonna kortit roikkuvat oven reunustalla punaisessa langassa ja lueskelen niitä samalla kun muistelen lähettäjiä.Ne ovat siis "punainen lanka" liittyen elämääni. Kiitos jokaikiselle !Joku talon asukkaista on tehnyt pihaan kauniin lumilyhdyn.

Joulun jälkeen silmien eteen avautuu kaunis vitivalkoinen talvimaisema ja pikku pakkanen. Helsingin keskusta näyttää parhaat puolensa.  Parvekelasitus on saanut hetkeksi pitsiverhomaisen hennon utuisen peitteen.  


Pihapiirin lumikate näyttää puhtaalta ja valkoiselta.


Vietettiin joululahjatontun ristiäisiä, kissalla kun on jo niin monta nimeä.  Tonttu on Arja-ystävän omin käsin väkertämäTonttu sai nimen iloipana...
 Tästä joulukranssista taitaa tulla perinnejoulukoriste. Nyt se ilahduttaa MA:n ja Nikon ovea Jätkäsaaressa.


Ei kommentteja: